TACK!

När jag 1994 startade mitt hästföretag var min dröm att bygga ett hästcenter där alltid hästen stod i centrum. Jag har älskat hästar i hela mitt liv och detta hästintresse har bara blivit större med åren. Det är nu mer än 40 år sedan jag började rida och umgås med hästar. Jag har alltid känt att jag kunnat "tala" med hästar. Jag har förstått dem och de mig och detta har utvecklats mer och mer de senaste åren. Jag har fått privilegiet att få lära känna en hel massa trevliga människor och framför allt deras hästar. Tack alla ni som med förtroende satt era hästar i mina händer. Detta har gett mig underlaget för att kunna arbeta med hästutbildning på heltid. Det största målet i utvecklingen av företaget har varit ett ridhus. Detta är nu färdigställt och dessutom 6 stycken stora dränerade grusade rasthagar.

Ridhuset i nästan färdigt skick.

 

Denna sida är tillägnad alla er som ställt upp och gjort detta möjligt för mig. Det hade aldrig gått utan er, mina hjältar.

Först vill jag tacka mina barn, Jocke och Oliver, för att ni stått ut med en inte alltid tillgänglig mamma.

Min sambo Tomas.... Tack för att du trott på mig, stöttat mig, avlastat mig från en massa hushållssysslor, samt utfodrat hungriga "neanderthalmän" som jobbat i leran.

Min bror Pelle, för att du alltid ställer upp för mig och jobbar och sliter överallt där det behövs.

Stort tack till mamma Kerstin som trodde på mig så mycket att du skrev på borgenshandlingarna.

Ett jättestort tack till Britta och Stig Åhlund, som pressat sina kontakter hårt för att hålla kostnaderna nere ( utan er hade det inte blivit något ridhus ).

Roger Carlsson och medarbetare på Slöinge Trä för att du lät dig pressas av ovannämnde.

Lena och Bernt, tack för lånet av maskinen med tillhörande Andreas.

"Jonte"...Tack för ditt noggranna och proffsiga arbete i grävmaskinen samt med spaden.

Elisabeth, dina öron är väl som blomkål efter alla telefonsamtal. Tack för att du lyssnat.

Tina och Putte ska ha en eloge för sin goda vilja, även om leran satte stopp för ytterligare försök.

Familjen Johnzon ska ha tack för hjälpen med lastbil och hästskötsel.

Bosse och Inger på Grimmareds Grus.....Tack för att ni fixade fram grusmaterial på kort varsel och till juste pris.

Tack till Christer Andersson på Länsstyrelsen och Margareta Antonsson på Nordbanken som hjälpte till att " trolla fram pengar ".

Sist men inte minst vill jag tacka min bästa vän. Tack, Nicke, för att du funnits för mig hela tiden. För hjälp med att basa över bygget, för att du jobbat som en terrier många sena kvällar, för att du trott på mig och stöttat och peppat mig när hindren har synts mig oöverstigliga. Utan dig hade allting varit mycket tyngre.

Tack allihop för att ni hjälpt mig att nå en dröm. Det blev stor fest på Stall Ragnarp.

TACK!

Lena